familjenfinis.blogg.se

Familjen Finis.

Underbara höst!

Kategori: Freja

I fredags så var vi på sista babysimmet och det var helt klart det roligaste tillfället på babysimmet. Vid ett par tillfällen så lånade jag ett par simglasögon och fick se Freja när hon dök. Freja fick även prova ett "höftdyk" till instruktören och jag upplevde det som att Freja tyckte att det var roligt både att dyka och att simma runt. Så vi får se hur vi gör i fortsättningen, men vi har biljetter till simhallen för att ta igen missade tillfällen. Så jag tror att vi kommer att fortsätta att gå till simhallen.
 
 
På eftermiddagen åkte vi till Tobbes jobb och Freja fick därmed hälsa på pappa på jobbet för andra gången. Tobbe var stolt och kollegorna var glada över att få träffa vår lilla tjej. På kvällen tog vi en promenad och tittade på den extremt vackra himlen från kullen vid Vattentornet. 
 
 
Igår njöt vi av den fina höstdagen, vi tog en promenad till golfängarna och Råstasjön. Vi kollade på trädens vackra färger och lät Freja ligga på en filt och spana. Dessutom fick i pappas famn kolla på vattnet och fåglarna och det såg ut som att Freja tyckte livet var väldigt spännande. 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: