familjenfinis.blogg.se

Familjen Finis.

Mörtö 19-26/6

Kategori: Alfred 1-1,5 år

 
 

LOPPIblogbag Sommar

Kategori: Allmänt

Häromdagen fick vi ett paket från Loppi, en sommarblogbag. Både jag och barnen tyckte att det fanns många bra saker. Freja blev väldigt glad över filmen Alvin och gänget - Gasen i botten från Fox Paramount Pictures. Vi satte på filmen direkt och vi tycker båda att det är en bra film, även fast Freja (3 år) inte har ro att se klart hela filmen. Filmen passar sig helt enkelt bättre för äldre barn. Alfred åt klämmisen The Swedish One från Ella's Kitchen med god aptit, den fick helt enkelt tummen upp. Tandborsten från Jordan la Alfred beslag på och även den var en uppskattad produkt här hemma. Melon Crush från Family Fresh är en duschtvål som luktar väldigt gott. Kulörtvätt oparfyrmerat från Grumme är ett flytande tvättmedel som vi ofta använder här hemma så den kan jag helt klart rekommendera till andra. Dessutom så fick vi ett läppglans Pink Grapefruit Lip Balm från Burt's Bee som vi ännu inte hunnit prova och ett sköljmedel från Aroma Sensations från Softan.
 

Mera Mörtö

Kategori:

Sommartider hej hej

Kategori:

I söndags morse tog vi båten ut till Mört och här har vi det bra. Jag njuter för tillfället av solnedgången, Freja trivs med att springa barfota runt stugan och Alfred tyckte att det var väldigt roligt att åka skottkärra. 
Idag har vi varit på en dagsutflykt till Nämdö och han till Frejas förtjusning både äta smultron, åka båt, titta på sniglar, äta på restaurang, leka på biblioteket och på lekplatsen. Dessutom grillade vi ikväll och jag passade på att yoga medan barnen sover och mannen fiskar. 

Lekland

Kategori:

Två glada barn på Andys lekland. Pappan skulle komma hem sent idag, då passade jag och barnen på att tillbringa eftermiddagen på lekland. 

Glad nationaldag!

Kategori: