familjenfinis.blogg.se

Familjen Finis.

Mitt lilla ❤

Kategori: Alfred 0-4 månader

Tillbaka i skärgården ☺

Kategori: Alfred 0-4 månader

Efter ett par dagar hemma bestämde vi oss för att åka tillbaka ut i skärgården. I förra veckan hade vi mest regn men den här gången mötte solskenet oss redan i Saltsjöbaden vilket var härligt, men behöver jag säga att regnet kom lagom tills vi kommit in i stugan.

Sovit hela natten..

Kategori: Alfred 0-4 månader

Tänk att den här lilla killen har sovit ett par hela nätter. I förra veckan så sov han en natt mellan 22-06 och i natt så sov han mellan 22-05.30. Oftast så somnar han någon gång mellan 19-22 och sover därefter till 03-04. Vaknar och äter en gång (ibland två) innan han vaknar för dagen vid 6 - tiden. :) 

Hemma igen

Kategori: Skärgårn

Efter 9 dagar i skärgården så är vi hemma igen.
 
 

Sommartider

Kategori: Alfred 0-4 månader

Mina ❤

Kategori: Alfred 0-4 månader

Sommartider - Hej hej!

Kategori: Skärgårn

I torsdags arbetade Tobbe sista dagen inför den 3,5 veckor långa semestern. I onsdags var det gårdsfest/sommaravslutning på Frejas förskola och idag tog vi båten ut i Skärgården. Tidigt på morgon tog vi bilen i regnet ut till Saltsjöbaden och därifrån tog vi båten ut till Mörtö. Idag har vi inte gjort så mycket mer än att bära en gigantisk packning (3 ryggsäckar, 1 väska, 1 kylväska och ytterligare 6 ikeakassar), ätit mat, lekt i stugan och tagit en promenad på ön. Dessutom så fick Freja åka skottkärra, vilket var en hit. 

Vår lille kämpe 💜

Kategori: Alfred 0-4 månader

Vår lille kämpe tänk att du redan varit sjuk i hjärnhinneinflammation och spenderat flera dygn på sjukhus. Jag är så lycklig att du är vår lille kämpe är frisk idag. Finaste lille Alfred. 💕

Mammas cooling ☺

Kategori: Freja 2-2,5 år

Nationaldagen 6/6

Kategori: Alfred 0-4 månader

För femte året i rad så firade vi nationaldagen tillsammans med Sandra, Christer, Oscar, Sixten & Lotta. I vanlig ordning träffades vi nere på golfängarna, spatserade runt lite bland tälten. Alfred sov och Freja var nöjd efter att ha fått både ballonger och flaggor. Efter att grabbarna klättrat och åkt karusell så satte vi oss framför scenen och hade picknick. Efter ett par timmar bland moln, regn och solsken gick vi hem till oss där Tobbe bjöd på trerätters och barnen lekte för fullt i Frejas rum.
Alfred i Frejas gamla Sverigekläder som hon hade på nationaldagsfirandet 2013.

Hagaparken

Kategori: Freja 2-2,5 år

Idag har vi spenderat dagen i Hagaparken. Alfred passade på att sova medan Freja sprang runt och hade roligt. Roligast var att springa i gräset och låtsas ramla.. Därefter tog jag och Tobbe en promenad medan barnen sov och innan vi åkte hem så hade vi picknick i gräset. En härlig söndag helt enkelt.
 

Alfred 3 månader

Kategori: Alfred 0-4 månader