familjenfinis.blogg.se

Familjen Finis.

Min fina familj

Kategori: Alfred 8-12 månader

 

Snö, snö..

Kategori: Allmänt

 

Promenad runt Lötsjön

Kategori: Alfred 8-12 månader

 
 

God Jul

Kategori: Alfred 8-12 månader

 

Glad lucia!

Kategori: Alfred 8-12 månader

 

Tänk..

Kategori:

..tänk att du har varit så här liten. ❤
Det här är bilder från Frejas första år. 

Alfred

Kategori:

8740 gram och 71 cm lång.

Alfred 9 månader

Kategori:

Älskade liten, i 1,5 år som har du varit en del av mitt och familjens liv. Första 9 månaderna spenderade du i min mage och nu har du funnits på utsidan lika länge. 
Idag klappade du händerna för första gången. Förra veckan lärde du dig att vinka. För några dagar sedan såg vi din första tand komma upp. Det händer alltid någonting med dig och du är aldrig still. Mamma och pappa och även Freja får jaga dig. Du älskar sladdar, telefoner och fjärrkontroller och du har precis lärt dig att sätta på och stänga av xboxen. Du lärde dig krypa när du var 5,5 månad och nu kryper du med en väldig fart. Du står ofta upp och det har du gjort sen du var 6,5 månad. Du gillar att krypa till Tv-bänken och stå där och banka eller ibland sätter du dig ner och slänger ut dvd-filmer på golvet. När du ser Freja blir du alltid glad och du vill alltid leka med samma saker. 

Loppiblogbag Finax

Kategori:

Häromdagen fick jag hem ett paket från Loppi innehållande en Loppiblogbag Finax. Bloggen innehöll fyra nya glutenfria produkter från Finax. Hittills så har vi provat att boka bröd på lantbrödmix boveteflingor och nyponmjöl och brödet får godkänt.