familjenfinis.blogg.se

Familjen Finis.

En toppendag på Skansen =)

Kategori: Alfred 4-8 månader

Igår hade vi en fin höstdag på Skansen. Det blev en dag som bjöd på busstur från Solna till Skansen till Frejas glädje. Djurtittande, lek på LillSkansen, god lunch på Solliden och åkturer på Galejan. 
 

Dessa två 💕

Kategori:

Bögs gård

Kategori:

Idag har vi haft en fin höstdag på favoritstället. Freja har varit helnöjd och sprungit mellan djuren och traktorerna och det känns fint att se hur hon trivs med att vara ute i naturen och titta på djuren. För egen del så trivs jag också väldigt bra i naturen och det känns skönt att få njuta av lugnet. 

Tredje dagen..

Kategori:

Idag är tredje dagen som Freja är utan napp. Första dagen körde vi utan napp även på nattningen, men gav henne nappen på natten. Igår fick hon nappen  vid nattningen. Men att Freja är utan napp på dagen känns bra. Heja Freja!

En dag med kusinerna på Bögs gård.. =)

Kategori: Alfred 4-8 månader

Idag fick vi äntligen med oss morbror Christer och kusinerna Oscar och Sixten till Bögs gård till Frejas förtjusning. Fredagen bjöd på en fin oktoberdag med massa lek, spring och djurtittande och enligt Freja var det bästa att träffa morbror Christer och rida på trähästen. Sixten berättade att han gillade alla djuren och Oscar verkade väldigt förtjust i den gamla traktorn. Alfred hängde på, nöjd som vanligt. 
 
 
 

Full fart

Kategori:

Med en liten kille som kryper överallt och som gärna ställer sig upp så är det full fart på båda våra barn här hemma. 

Öppet hus på brandstationen

Kategori: Freja 2,5 - 3 år

För två veckor sedan var vi på Öppet Hus på brandstationen här i Solna, vilket var väldigt uppskattat. Den lilla fick "köra" ambulansen och har sen dess velat köra de ambulanser som hon ser när vi är ute på promenader, men framförallt så har hon blivit en "brandtjej" som går runt och släcker bränder.

Dubbelvagnen..

Kategori: Alfred 4-8 månader

Då har Alfred fått byta liggdelen till sittdelen..

En dag i skogen..

Kategori: Alfred 4-8 månader

Idag tog vi en utflykt till en skog i Tyresö. Det blev några mysiga timmar i skogen, med en härlig picknick i oktobersolen, lite svampplockning och promenad i en svårpasserad terräng. Alfred i bärselen och Freja på pappas axlar. En härlig dag.
 

Försenad 6-månaderskontroll

Kategori: Alfred 4-8 månader

Idag har jag och Alfred varit på en försenad 6-månaderskontroll. Den lille är 7 månader och 4 dagar för att vara exakt och eftersom den lille redan kan sitta, krypa och ställa sig upp så tyckte läkaren och BVC-sköterskan att deras tester var lite för enkla för Alfred. ☺ Läkarens tester såg bra ut och den lille är nu 68 cm lång och väger 8460 gram. 

Alfred 7 månader

Kategori:

Freja 2,5 år

Kategori:

Idag är det två och halvt år sedan Freja föddes och det har hänt otroligt mycket sen dess. Vi har haft otroligt många fina stunder sen Freja föddes och jag är så lycklig som får vara hennes mamma. Vår fina tjej en riktig glädjespridare med bra humor som oftast har ett glatt humör. En busig envis tjej med stort hjärta som älskar sin lillebror.