familjenfinis.blogg.se

Familjen Finis.

Gravidböcker

Kategori: Gravid

Hittills har jag bara läst en gravidbok, Vänta barn som vi fick av barnmorskan på inskrivningssamtalet. Men vi får se om jag ska läsa några fler, i torsdags kom en vän över och hon lånade ut tre gravidböcker till mig. Böckerna är Att föda av Gudrun Abascal, Gravid! 9 månader av väntan av Katerina Janouch och Namninspiration när barnet ska namnges av Christin Nyman. 
 
Vilka gravidböcker har ni läst?

Kommentarer

  • Teresa säger:

    Handbok för gravida tyckte jag var underhållande. Det är en krönikör som skriver om allehanda krämpor och myter hon och hennes väninnor stött på. Liknande, också bra är den Ann Söderlund och Hanna Widell skrivit. Båda finns i pocket och rekommenderas!

    Svar: Tack för tipsen! =)
    Familjen Finis

    2012-11-26 | 08:33:47
    Bloggadress: http://kattdagis.wordpress.com
  • Lisa säger:

    Hej! Jag hittade din blogg när jag googlade på gravidbloggar :) jag är gravid med första och är beräknad till den 25/4. Vi ville inte veta om det är en pojke eller flicka så det får bli en överraskning :) jag har inte läst några böcker än. Jag kanske gör det lite närmare slutet, men den med namn lät väldigt intressant :) kag fick några böcker av en granne men har inte hunnit kolla vilka det var än, men det ska bli spännande :) det ska bli roligt att få följa någon som är gravid så pass nära som en själv :) ha en bra fredag! /Lisa

    2012-11-30 | 07:26:03
    Bloggadress: http://bakarmedhjartat.blogg.se

Kommentera inlägget här: